Projects

Squadra Machine Learning Company helpt bedrijven en organisaties in hun transitie naar een digital first strategie door slim gebruik te maken van data. Met behulp van data science en artificial intelligence technieken realiseren we slimme algoritmes en krachtige software waarmee slagvaardiger, innovatiever, efficiënter en effectiever geopereerd kan worden.

We voeren turn key projecten uit. Hierbij kijken we naar de specifieke vraagstelling van de klant en de beschikbare data, stellen het juiste team samen van data scientists, data engineers, data visualists en/of data consultants, en realiseren de benodigde algoritmen en software.
In veel gevallen starten we met een Proof Of Concept, zodat we in een kort traject en tegen lage kosten de toegevoegde waarde bewijzen. Dit levert de benodigde inputs op voor een business case voor een vervolg.

Op deze manier helpen we organisaties met state-of-the art data driven oplossingen, zonder dat ze hiervoor eigen data science expertise in huis moeten hebben en zich kunnen blijven richten op hun core business.

We hebben eerder projecten uitgevoerd op het vlak van predictive maintenance, conversational interfaces (chatbots en voice assistants), intelligent data cleaning, computer vision, language processing en text aggregation.

 

WORKSHOP

Benieuwd wat data science en machine learning voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan hieronder de AI-for-your-business workshop aan, waarin we gezamenlijk in 2 uur tijd de mogelijkheden voor je organisatie in kaart brengen.

Guus van de Mond

Guus is eigenaar van Machine Learning Company en hij zou graag samen met jou bekijken wat voor mogelijkheden er liggen voor jouw bedrijf!

Workshop doen?

Is uw bedrijf klaar voor de volgende industriële revolutie?

KOM MET ONS IN CONTACT