Werkgevers

De enorme ontwikkeling van Data Science en Machine Learning technieken is mede mogelijk gemaakt door de vaardigheden van de professionals die er dagelijks mee moeten werken. Squadra Machine Learning Company heeft de unieke skills in huis om de beste personen te vinden voor deze posities.

De duizelingwekkende snelheid waarmee technologische ontwikkelingen de wereld aan het veranderen zijn vragen om een nieuwe set van skills en vaardigheden. Het is per organisatie verschillend wat voor skills ontbreken. Op verschillende manieren tracht Squadra Machine Learning Company om de ontbrekende skills in jouw team bij te brengen!

Vacatures

Doordat wij diep geworteld zijn in verschillende netwerken van Data Scientisten komen wij geregeld in contact met de meest getalenteerde specialisten, die klaar staan om uw vacatures in te vullen. Echter bieden we ook iets anders dat haast nog belangrijker is dan het invullen van vacatures: we wakkeren de discussie aan bij stakeholders om samen te kijken wat voor professional nu écht nodig is binnen het bedrijf. Om onduidelijkheden te voorkomen zorgen wij namelijk altijd dat het gezochte profiel overeenkomt met de vacature. Het is wellicht een andere kijk op recruitment, het is onze manier van zoeken naar het juiste talent.

Capability en kennisuitdagingen

Wij ondersteunen onze klanten in het opbouwen en laten excelleren van hun Data Science team. Dit doen we echter niet alleen door professionals op vaste basis aan te leveren, maar we zijn ook in staat om uw organisatie tijdelijk te voorzien van de juiste skills. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een Data Scientist voor dat ene project of mist er al tijden bepaalde kennis, dan helpen we u maar al te graag.

Doordat Squadra Machine Learning Company zich enkel richt op Data Science professionals kunnen we u garanderen dat u een professional krijgt met de juiste Data Science skills!

Heeft u interesse?

Squadra Machine Learning Company staat voor:

  • Ervaring

    Doordat Squadra Machine Learning Company al meerdere jaren actief is op de markt weten wij precies wat er in uw organisatie nodig is!

  • Focus

    Doordat Squadra Machine Learning Company zich heel duidelijk alleen richt op data science gerelateerde banen weet u precies wat u in huis haalt!

  • Flexibiliteit

    Doordat we bij Squadra Machine Learning Company zowel detachering als werving & selectie doen zijn we al flexibel, maar daarnaast kunnen we ook nog eens consultancy projecten uitvoeren. Handig, alles onder een dak!

Help mij aan mijn professional!

captcha

Is uw bedrijf klaar voor de volgende industriële revolutie?

NEEM CONTACT MET ONS OP