Data Science Academy

Omscholing

De hoeveelheid data groeit en Data Science is booming. Door te werken met data en data voor je te laten werken, kan je doelen realiseren die anders onhaalbaar zouden zijn geweest.

De data science academy die wij hebben opgericht zorgt er voor dat specialisten die al gewend zijn om te werken met data zich nog verder kunnen specialiseren. Door samen met jou te kijken naar welke technieken jij goed kan gebruiken bij jouw projecten, bieden we een op maat gemaakt leertraject aan zodat je nog meer waarde uit jouw data kan halen.

Op maat gemaakt leertraject

Afhankelijk van de ervaring en situatie maken we een op maat gemaakt leertraject. Dit kan variëren van enkele weken hands-on tips krijgen over bepaalde technieken door onze ervaren Data Scientists tot het volgen van een fulltime opleiding met een persoonlijke coach.

Wil jij meer weten?

Squadra Machine Learning Company staat voor:

  • Ervaring

    Door de jaren heen heeft Squadra Machine Learning Company de nodige ervaring opgedaan, hierdoor kunnen we perfect inschatten wat het data science team nodig heeft om te excelleren!

  • Focus

    Omdat Squadra Machine Learning Company zich enkel focused op het data science domein hebben wij de garantie dat onze professionals de juiste skillset bezitten!

  • Flexibiliteit

    Doordat onze programma’s niet vast staan en wij samen met de ‘student’ bepalen hoe we het leertraject in elkaar zetten garanderen we de flexibiliteit die jij nodig hebt!

Laat je contactgegevens achter!

Een aantal van onze klanten:

Is uw bedrijf klaar voor de volgende industriële revolutie?

NEEM CONTACT MET ONS OP