People

“Mensen zijn het meest waardevolle bezit”. De behoefte aan gekwalificeerde Data Scientists is cruciaal voor onze klanten en voor onszelf, en is als zodanig een van de drie P’s in ons serviceportfolio. Het is duidelijk dat de explosie van gegevens een sterke behoefte heeft gecreëerd aan echte specialisten op dit gebied. Een logische ontwikkeling, omdat de meeste bedrijven zich realiseren dat data een van de belangrijkste assets is geworden. Uiteindelijk wil niemand een enorme kans missen om meer waarde te creëren. Data driven value creation is de passie van Squadra Machine Learning Company.

De Data Science / Machine Learning-markt is echter vrij nieuw, wat leidt tot onzekerheden bij zowel werkgevers als werknemers. Het aantal data science-gerelateerde functietitels groeit snel en leidt soms tot verwarring. Voor werkgevers kan het moeilijk zijn om te definiëren welke specialist precies nodig is voor hun team als ze niet bekend zijn met de nieuwe technieken en verschillende rollen van Data Science. Aan de andere kant is het misschien moeilijk voor dataspecialisten om een baan te vinden waar ze hun data science-vaardigheden en passie kunnen overtreffen.

Bij het zoeken naar functietitels gerelateerd aan het Data Science-domein verschijnen functietitels zoals Data Analist, Data Expert, Data Scientist, Data Architect, Data Specialist, Big Data Manager en zelfs Database Wizard. Een gevolg van deze wildgroei aan functietitels is dat het voor zowel bedrijven als specialisten niet altijd duidelijk is wat van zo’n functie verwacht mag worden. Door deze onduidelijkheden wordt er niet altijd aan elkaars verwachtingen voldaan, volgen teleurstellingen en besluiten data science specialisten hun baan voortijdig te beëindigen. Om deze verwarring te voorkomen hebben wij bij Squadra Machine Learning Company 3 duidelijke rollen gedefinieerd: Data Engineer, Data Scientist en Data Consultant.

We ondersteunen onze klanten om de juiste kandidaten voor hun vacatures te vinden en/of om tijdelijk de juiste expertise toe te voegen aan hun organisatie. Omdat Squadra Machine Learning Company tientallen projecten heeft uitgevoerd en contact heeft met veel verschillende organisaties, zijn we perfect in staat om het juiste functieprofiel te definiëren en deze te matchen met de juiste kandidaat. En andersom helpen we de data science specialist om de perfecte baan te vinden die past bij zijn/haar vaardigheden en ambitie!

Ik ben op zoek naar:

Een kandidaat

Een baan

Educatie

Is uw bedrijf klaar voor de volgende industriële revolutie?

KOM MET ONS IN CONTACT