Historie

Historie Squadra Machine Learning Company

Squadra Machine Learning Company is zorgvuldig opgebouwd en heeft langzaam maar zeker haar naam gevestigd in de markt. Hieronder staat beschreven hoe dit avontuur er uit zag.

Uitbreiding met de units ‘Products’ & ‘People’

Maart 2019

Na meer dan twee jaar verschillende projecten gedraaid te hebben bij haar klanten is er besloten de business uit te breiden met twee nieuwe units: Products & People. Dit betekent dat er vanaf dit moment, naast projecten, ook standaard producten (SaaS-oplossingen) worden aangeboden en dat de klant terecht kan voor het invullen/oprichten van Data Science teams in haar organisatie.

Machine Learning Company sluit zich aan bij Squadra

Februari 2018

Na ongeveer een half jaar intensief samenwerken met Squadra is er begin 2018 besloten om Machine Learning Company officieel onderdeel te laten worden van de netwerkorganisatie van Squadra. Vanaf dit moment gaat Machine Learning Company door als “Squadra Machine Learning Company”.

Machine Learning Company voert haar eerste project uit: Woningbelang

Februari 2017

Na enkele maanden voorbereiden voert Machine Learning Company haar eerste project uit bij Woningbelang, te Valkenswaard. Woningbelang is een woningcorporatie die direct gebaat was bij enkele oplossingen die werden aangereikt, onder het motto: “Niet harder, maar slimmer werken met Machine Learning”.

Machine Learning Company wordt opgericht

Januari 2017

Machine Learning Company wordt opgericht door Guus van de Mond. Hiermee is een nieuw consultancybureau geboren dat projecten uitvoert waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van Data Science en Machine Learning technieken om haar klanten te helpen bij het verbeteren van hun dienstverlening.

Is uw bedrijf klaar voor de volgende industriële revolutie?

NEEM CONTACT MET ONS OP