Over ons

Squadra Machine Learning Company

Machine Learning Company is een vernieuwend Nederlands bedrijf wat kennis over bedrijfsprocessen, data mining, statistiek en data visualisatie combineert met als doel klanten te helpen met machine learning algoritmes en het toepassen van kunstmatige intelligentie. We hebben een passie voor Data Science en Machine Learning in het bijzonder. Machine Learning is een krachtige techniek waardoor software intelligente taken kan uitvoeren die tot voor kort voornamelijk door mensen uitgevoerd werden. Daarmee helpen we onze klanten diverse bedrijfs- en industriële processen, klantgerichte diensten en andere data gedreven functies op een vernieuwende wijze te automatiseren.

Sinds februari 2018 is Machine Learning Company samen gegaan met Squadra.

Squadra

Squadra helpt haar klanten met digitale transformaties en de implementatie van ecommerce en omnichannel strategieën. Squadra focust zich op de volgende specifieke domeinen: Digitale transformatie, Master data management, Data Science & Business Intelligence, eCommerce en recruitering. Squadra is italiaans voor ‘team’ en ‘samenwerking’, waardes waar Squadra ook voor staat.

Partnerships

Apostle

Apostle is gespecialiseerd in het vinden en binden van doelgroepen via social media. Met hun eigen methodiek (de Social Shift) en een ontwikkeld social publishing system bieden ze een praktische oplossing. Benieuwd hoe ze het doen? Bekijk het hier!

HB Software

HB Software is een team van doorgewinterde professionals. Een complementair team: de disciplines vullen elkaar aan en hebben korte lijnen. Een team dat het vak beheerst en vanuit ervaring ontwikkelt, implementeert en adviseert. Dat geeft onze klanten rust. Uitdagingen worden met een gerust hart bij ons neergelegd in de wetenschap dat er een oplossing komt.

Is uw bedrijf klaar voor de volgende industriële revolutie?

NEEM CONTACT MET ONS OP