Over ons

Wie zijn wij

De cultuur van Squadra Machine Learning Company stelt teamwork en een nauw samenwerkingsverband centraal, niet zo gek aangezien ‘Squadra’ Italiaans is voor ‘Team’.

Het gedachtegoed van Machine Learning Company ligt in het verlengde van dit fundamentele collectiviteitsgevoel door een werkomgeving te bieden die inclusiviteit, groei en samenwerking stimuleert en faciliteert.

Verder biedt Machine Learning Company de juiste handvatten voor werknemers om zichzelf te ontplooien en te ontdekken waar hun passie daadwerkelijk ligt, dit doen we niet alleen aan de hand van gave projecten, maar ook aan de hand van het ontwikkelen van onze eigen SaaS-producten.

Door haar werknemers te ondersteunen waar nodig en tegelijkertijd de autonomie te bieden die leidt tot groei, streeft Machine Learning Company ernaar om een cultuur in stand te houden die niet alleen toekomstbestendig is, maar ook ruimte biedt voor creativiteit en zelfontwikkeling.


Werken bij Machine Learning Company


Onze Kernwaarden

Entrepreneurship

Passion for data & innovative technology

Customer first

Commitment to results

Excel in field of expertise

Having fun


Onze Werkwijze

We werken allemaal volledig ‘Agile’, dit om niemand te beperken in zijn of haar dynamiek en zo een flexibele manier van werken mogelijk te maken.

We houden dagelijks een Stand-up om bedrijfsbreed in kaart te brengen waar iedereen mee bezig is om zo een gelijkwaardige en horizontale bedrijfshierarchie in stand te houden.

Kennis is voor ons van onschatbare waarde, daarom worden er maandelijkse kennismeetings georganiseerd waarin onze experts de nieuwste ontwikkelingen binnen hun discipline presenteren.


Onze Teams

Data Science

Ons data science team bestaat uit experts op het gebied van Machine Learning, Natural Language Processing, Data Mining en het visualiseren van Data.

Commercieel

Onze commerciële unit houdt zich bezig met het vermarkten van onze diensten en zorgt ervoor dat de belangen van onze stakeholders op een lijn zitten met die van ons als organisatie.

Development

Onze Developers zorgen ervoor dat alles achter de schermen naar behoren werkt en maken de vertaalslag van idee naar een daadwerkelijk eindproduct.

Benieuwd naar de knappe koppen die bij Squadra Machine Learning Company samen dagelijks klanten helpen met hun digitale transformatie? Klik dan op de onderstaande knop!


Sociale activiteiten

Machine Learning Company bestaat uit een hecht team van experts die samen de handen ineenslaan om de uitdaging aan te gaan bij onze klanten en resultaten te boeken. Een goede samenwerking vergt natuurlijk een prettige werkomgeving, plezier hebben in het werk dat we doen is dan ook heel belangrijk bij Machine Learning Company.

Regelmatig worden er verschillende evenementen en bijeenkomsten georganiseerd rondom het delen van kennis, teambuilding, of brainstorming. Verder dagen we elkaar vaak uit voor een leuke pot tafelvoetbal of darts en zijn we natuurlijk altijd in voor een borrel op vrijdagmiddag om de werkweek af te sluiten en behaalde resultaten te vieren.