Oplossingen HR & AI

 

Jobclassificatie

Jobclassificatie is essentieel voor een eerlijk en objectief jobgradatiesysteem. Het evalueren van taken, verantwoordelijkheden en complexiteit van een baan bepaalt de passende functietitel. Dit proces kan echter tijdrovend zijn. Squadra Machine Learning Company vereenvoudigt dit met AI en machine learning voor op maat gemaakte oplossingen. Squadra analyseert jobbeschrijvingen en data voor nauwkeurige jobevaluaties en -classificaties. Dankzij Squadra’s machine learning-expertise bereiken bedrijven nauwkeurige en efficiënte evaluaties, eerlijke jobgradatie en hogere werknemerstevredenheid en -retentie.

Slimme CV-matching

Slimme CV-matching gebruikt machine learning-algoritmen om kandidaat-CV’s te matchen met functievereisten, wat een efficiëntere en objectievere kandidaatselectie oplevert. Het bespaart HR-teams tijd en moeite en zorgt dat alleen relevante CV’s worden overwogen. Dit leidt tot gestroomlijnde recruitment en beter geschikte kandidaten. Squadra Machine Learning Company helpt bedrijven bij het implementeren van Slimme CV-matching met AI en machine learning voor maatwerkoplossingen. Squadra analyseert functievereisten en kandidaat-CV’s voor nauwkeurige matching, geïnformeerde wervingsbeslissingen en verbeterde resultaten.

Guus van de Mond

''Werken met productdata kan op ontzettend veel verschillende manieren. Een aantal veel voorkomende projecten hebben we hierboven uitgeschreven, maar er is veel meer mogelijk. Mocht je dus het idee hebben dat we jouw productdata kunnen verbeteren, dan kom ik graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.''