Oplossingen AI Commerce

 

SEO tekst generatie & vertaling

PowerText.ai is een innovatieve SaaS-tool die automatisch SEO-geoptimaliseerde productbeschrijvingen genereert. Ideaal voor groothandelaren en retailers met veel producten, bespaart tijd en geld en verhoogt kwaliteit. Unieke functies omvatten ChatGPT-integratie voor boeiende, informatieve teksten en automatische vertaling naar 150+ talen. PowerText.ai stroomlijnt het proces, verbetert nauwkeurigheid en verhoogt online zichtbaarheid en verkoop.

Cross- en upsell-relaties

PowerRelate.ai is een geavanceerde software die bedrijven helpt verbanden te leggen in grote datasets (500.000+ producten). De software identificeert cross- en upsell-relaties, vergemakkelijkt aanbieden van complementaire productvarianten en stimuleert verkoop. Klanten genieten van een naadloze, gepersonaliseerde winkelervaring. PowerRelate.ai is ideaal voor e-commercebedrijven, waar productaanbevelingen klantbetrokkenheid en loyaliteit versterken en de verkoopprestaties verbeteren.

Klantbeoordeling & enquêteanalyse

Squadra Machine Learning Company, een toonaangevende leverancier van machine learning en data science, excelleert in Klantbeoordeling en Enquêteanalyse. Met slimme algoritmen helpt Squadra bedrijven om automatisch klantbeoordelingen te analyseren en categoriseren, waarbij tijdrovend handmatig werk wordt bespaard. Machine learning onthult patronen en trends, biedt waardevolle inzichten in klantvoorkeuren en -gedrag, verbetert producten en diensten en verhoogt klanttevredenheid en loyaliteit. Squadra biedt toegang tot geavanceerde technologieën voor geoptimaliseerde klantbeoordeling en enquêteanalyse.

AI Search

Squadra Machine Learning Company ontwikkelde een AI-zoektechnologie die afbeeldingen vindt op basis van zoekwoorden, zelfs zonder titel of beschrijving. Slimme algoritmes koppelen woorden aan afbeeldingen, categoriseren en doorzoeken ze op visuele kenmerken. Ideaal voor bedrijven met veel afbeeldingen, zoals webshops en media-organisaties, verbetert het de zoekervaring. Squadra’s experts helpen bedrijven de technologie te integreren, afbeeldingsbeheer te optimaliseren en betere zoekresultaten te bieden.

Churn Prediction

Squadra Machine Learning Company biedt retailers, groothandels en leveranciers slimme churn prediction-oplossingen. Het getalenteerde team van data scientists en engineers gebruikt machine learning-algoritmen om klantgegevens te analyseren, vertrekpatronen te identificeren en klantbehoud te verbeteren. Proactieve maatregelen verlagen wervingskosten en verhogen winstgevendheid. Squadra’s op maat gemaakte churn prediction-oplossingen zijn nauwkeurig en relevant, helpen bedrijven churn te verminderen en klantbehoudspercentages te verbeteren.

Guus van de Mond

''Werken met productdata kan op ontzettend veel verschillende manieren. Een aantal veel voorkomende projecten hebben we hierboven uitgeschreven, maar er is veel meer mogelijk. Mocht je dus het idee hebben dat we jouw productdata kunnen verbeteren, dan kom ik graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.''