Trots mogen wij mededelen dat wij zijn genomineerd voor de Computable Awards van 2018! Met Cognizant, CX Company, Deloitte Digital, Intershop Communications AG, MediaMonks, Sana Commerce, SAP, Sitecore en Snakeware gaan wij strijden om “Digital- & E-commerceleverancier van het Jaar” te worden. Hieronder wordt uitgelegd hoe u op ons kunt stemmen en hoe de wedstrijd zal verlopen!

STEMMEN!

Computable reikt op dinsdag 30 oktober 2018 voor de dertiende keer op rij de Computable Awards uit, de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers én de vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Uit de partijen die zijn voorgedragen heeft de onafhankelijke vakjury voor elke award een lijst met genomineerden geselecteerd. Het aantal keren dat een partij is voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel. Lezers en bezoekers van Computable.nl kunnen van 5 juli tot en met 7 oktober 2018 eenmaal per categorie hun stem uitbrengen. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50%.