Netwerkborrel: AI & ChatGPT toepassen binnen jouw bedrijf

25 mei - 2023

 

Wil je een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van ChatGPT en AI voor jouw bedrijf? Dan organiseren wij op 25 mei een netwerkborrel waarbij we je graag meer vertellen. Voor onze nauwe contacten hebben we een exclusieve en interactieve sessie gepland, waarbij we ons richten op het ontdekken van manieren om AI effectief in te zetten.

Deze middag wordt geleid door onze Squadra unit Machine Learning Company. Zij hebben jaren aan ervaring met AI en het toepassen ervan binnen de nederlandse retail, leverancier en groothandel markt.

 

Datum: 25 mei 2023
Locatie: Stadspodium GO in Leerdam. Dr. C. Voogdplein 90, 4141 CN

Begeleider: Guus van de Mond (Founder Squadra Machine Learning Company)

Inhoud van de sessie:

 • Introductie ChatGPT: Leer wat ChatGPT is en hoe het werkt.
 • Toepassingen binnen datamanagement en marketing: Verken de veelzijdige toepassingen van ChatGPT.
 • Huidige cases, zowel nationaal als internationaal: Laat je inspireren door succesverhalen van andere organisaties uit verschillende branches

Planning

 • 15:00 – inloop
 • 15:30 – start sessie
 • 17:00 – afsluiting van de sessie
 • vanaf 17:00 – borrel bij Ted (naast locatie)

 

Schrijf je kosteloos in!

We kijken ernaar uit om jou 25 mei te verwelkomen in Leerdam!

  Guus van de Mond

  Founder - Machine Learning Company

  Guus van de Mond, een gepassioneerde IT-professional, heeft na diverse directie- en managementfuncties de stap gezet om in 2016 een eigen bedrijf te starten: Squadra Machine Learning Company. Dit innovatieve bedrijf staat bekend om zijn expertise in Kunstmatige Intelligentie en Machine Learning en ondersteunt klanten bij de ontwikkeling en implementatie ervan. Met een deskundig team, bestaande uit Data Consultants, Data Engineers en Data Scientists, zet Squadra Machine Learning Company zich in om bedrijfs- en industriële processen te automatiseren. Daarnaast optimaliseert Squadra Machine Learning Company klantgerichte diensten en andere datagedreven functies. De afgelopen jaren hebben zij al vele mooie projecten succesvol mogen afronden voor bedrijven als BCC, Sonepar, Intergamma, Rensa, Carpetright, Action en meer.