Oplossingen Supply Chain Optimization


Een groep van gestandaardiseerde diensten die het mogelijk maken om uw inkoop-, opslag- en pick up processen te optimaliseren en de vraag in uw supply chain op één of meerdere niveaus te voorspellen. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde data science en machine learning technieken.

Demand forecasting

Door te kijken naar historische en publieke data kunnen de trends en productbehoeften voor de toekomst voorspelt worden.

Optimize stocklevels

Nooit meer ‘nee’ verkopen en geen overtollige voorraden! Door optimalisatie van de voorraadniveaus in alle fases kan er altijd aan de behoefte voldaan worden zonder veel onnodige kosten te moeten maken.

Optimize purchasing

Op basis van voorraadniveaus, verwachte behoeften en inkoopprijzen hebben we algoritmen ontwikkeld om te voorspellen wanneer uw ideale momenten zijn om uw producten in te kopen.

Guus van de Mond

''Het ontwikkelen en toepassen van slimme machine learning oplossingen is waar de kracht van ons team ligt. Graag kom ik vrijblijvend in contact om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.''

Maar we doen meer!

Onze andere oplossingen

Diensten

Smart Product Data Management

Een aantal add-ons die u aan uw PIM-systeem kunt toevoegen om hem intelligent te maken.

Lees meer

Diensten

AI Commerce

Een aantal intelligente diensten die groot- en detailhandelsorganisaties helpen bij het aanbieden van haar producten.

Lees meer

Diensten

Predictive Maintenance

Aantoonbare ervaring met voorspellen van onderhoudswerkzaamheden, waarbij van we van het begin tot eind projecten hebben gefaciliteerd en gecoördineerd.

Lees meer