Op basis van productkenmerken kunnen onze algoritmen automatisch marketingteksten genereren. Door de teksten intelligent te shuffelen zijn de gegenereerde teksten altijd uniek en scoren daardoor hoog in de zoekmachines.

In de online retail zijn unieke productbeschrijvingen een must. Zoekmachines rangschikken pagina’s met unieke teksten hoger in hun zoekresultaten, waardoor de zichtbaarheid van het product wordt vergroot en de conversie van klanten wordt verbetert.

De tekstgeneratietool van Squadra Machine Leaning Company (Powertext.ai) genereert unieke productmarketingteksten op grote schaal en met minimale handmatige invoer.

Onze oplossing

Squadra Machine Learning Company heeft een slim online tekstgeneratieplatform ontwikkeld dat automatisch unieke productbeschrijvingen genereert. Het gebruikt gegevens van productkenmerken om voor elk uniek product unieke metabeschrijvingen en productmarketingteksten in verschillende talen te genereren.

We bieden momenteel drie automatiseringsniveaus:

Level 1

Productbeschrijvingen worden per productklasse geschreven met behulp van sjablonen. Elke sjabloon kan voorwaarden, prioriteiten en alternatieven bevatten die worden gebruikt door een intelligent shuffelalgoritme om unieke teksten te genereren.

Level 2

Als uw organisatie al een grote hoeveelheid verkoopteksten beschikbaar heeft, kunnen onze algoritmen worden getraind om op basis hiervan nieuwe sjablonen te genereren, waardoor handmatige invoer tot een minimum wordt beperkt.

Ons platform kan worden aangepast om elke beschikbare productinformatiestandaard en taal te ondersteunen.

Level 3

(In ontwikkeling)

We ontwikkelen momenteel een op Neural Net based oplossing voor het automatisch genereren van teksten. Dit state-of-the-art algoritme maakt volledige AI-ondersteunde tekstgeneratie mogelijk.

In de praktijk

Rensa is een groothandelsorganisatie gespecialiseerd in verwarmings- en ventilatieapparatuur, met zo’n 350.000 producten. Het klantenbestand van Rensa vraagt ​​om digitale beschikbaarheid van niet alleen de snel bewegende producten, maar ook de long-tail producten. Vanuit het oogpunt van werkdruk en kosten was deze eis moeilijk te vervullen. Met de Powertext.ai-software van Squadra Machine Learning Company digitaliseert Rensa nu in hoog tempo de longtail-producten.

Meer weten?

Meer services

Maar we doen meer binnen Smart Product Data Management

Classification

Lees meer

Data Enrichment

Lees meer

Product Conversion

Lees meer