Oplossingen Smart Product Data Management

Een aantal add-ons die u aan uw PIM-systeem kunt toevoegen om hem intelligent te maken. Hiermee kunt u taken als classificaties, conversies, verrijkingen en andere taken automatisch laten uitvoeren. Dit betekent dat er met minder mankracht betere product data ontstaat.

 

Classification

Bent u een klein- of groothandel op zoek naar een tijdbesparende manier om bestaande productinformatie naar uw eigen, of industrie data-standaarden om te zetten? De productinformatie conversie tool van Squadra Machine Learning Company versnelt en automatiseert dit proces.

Product Conversion

Leveranciers gebruiken vaak eigen standaarden en formaten om productinformatie in op te slaan en dit zorgt nogal eens voor problemen wanneer derden hiermee moeten werken. Met behulp van onze intelligente diensten kunnen de gebruikte structuren gemakkelijk en automatisch overgezet worden naar andere standaarden (zoals bv. ETIM), zodat deze data moeiteloos gebruikt kan worden.

Data Enrichment

Helaas komt het nog vaak genoeg voor dat aangeleverde data van een leverancier onvolledig is, dit terwijl informatie wel beschikbaar is via andere bronnen. Met PowerEnrich.ai haal je informatie uit foto’s, pdf’s, websites en andere bronnen om automatisch de data van de leveranciers te verrijken.

SEO Text Generation

Bent je een retail-of wholesale-organisatie en bent u op zoek naar manieren om tijd te besparen bij het maken van SEO-geoptimaliseerde productbeschrijvingen? Met PowerText.ai genereer je automatisch unieke productteksten voor grote hoeveelheden producten.

Product Relations

Door alle productkenmerken te vergelijken, kunnen dubbele, alternatieve of vergelijkbare producten binnen de kortste keren worden herkend en direct aangepast worden in de data.

Data quality & improvement

Verbetering van de datakwaliteit door extractie van attributen uit afbeeldingen, teksten, slimme scraping uit pdf's en websites, verificatie van productclassificatie, taalcontrole, tegenstrijdige gegevensdetectie, het voorspellen van gegevens en detectie van afzonderlijke delen.

Guus van de Mond

''Werken met productdata kan op ontzettend veel verschillende manieren. Een aantal veel voorkomende projecten hebben we hierboven uitgeschreven, maar er is veel meer mogelijk. Mocht je dus het idee hebben dat we jouw productdata kunnen verbeteren, dan kom ik graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.''

Maar we werken niet alleen met productdata!

Wat doen we nog meer?

Diensten

AI Commerce

Een aantal intelligente diensten die groot- en detailhandelsorganisaties helpen bij het aanbieden van haar producten. Denk hierbij aan gepersonaliseerde aanbiedingen, chatbot ondersteuningen, churn voorspellingen en klantenservice analyses.

Lees meer

Diensten

Supply Chain Optimization

Een groep van gestandaardiseerde diensten die het mogelijk maken om uw inkoop-, opslag- en pick up processen te optimaliseren en de vraag in uw supply chain op één of meerdere niveaus te voorspellen. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde data science en machine learning technieken.

Lees meer

Diensten

Predictive Maintenance

Aantoonbare ervaring met voorspellen van onderhoudswerkzaamheden, waarbij van we van het begin tot eind projecten hebben gefaciliteerd en gecoördineerd.

Lees meer