• Machine Learning Company

Slimme woningcorporatie

Slimme woningcorporatie

Externe factoren zoals veranderende wetgeving, oplopende verhuurderheffing en steeds intensiever toezicht legt al geruime tijd een hoge druk op woningcorporaties. De uitdaging voor de komende jaren is om met minder middelen steeds meer te doen. Een mogelijke oplossing is dat de corporaties slimmer gaan werken door anders om te springen met een belangrijke asset: data.

Na forse investeringen in automatisering, is het optimaal benutten van deze data dan ook ‘the next step’ in deze sector. CRM systemen waarin contacten met de huurders worden vastgelegd, Self service portalen voor reparatie-verzoeken en klachten, backoffice systemen die zorgen voor een geautomatiseerde financiële verwerking en planning van bouw en onderhoud, etc. leveren een enorme hoeveelheid data op welke een waardevolle bron van kennis is over huurders en woningen.

Kennis die gebruikt kan worden om je bedrijfsprocessen slimmer in te richten en de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren. Met ‘machine learning’ kan de kennis die in data opgesloten zit worden vertaald in praktisch bruikbare toepassingen die zorgen voor betere diensten tegen minder kosten.

Van een onze projecten bij een woningcorporatie hebben wij een blog geschreven. Benieuwd naar wat wij hebben gedaan? Check het hier.

  • Dienstverlening verbeteren

  • Bedrijfsprocessen versnellen

  • Hogere klanttevredenheid

  • Verbeterde planning voor onderhoud

Contactformulier

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen?

* Hier vindt u onze privacy policy.

Is uw bedrijf klaar voor de volgende industriële revolutie?

KOM MET ONS IN CONTACT