Oplossingen Predictive Maintenance


Predictive Maintenance controleert periodiek apparatuur op basis van de analyse van gegevens die zijn verzameld via monitoring of inspecties ter plaatse. Een van de doelstellingen van predictive maintenance is het tijdig verifiëren van apparatuur om te anticiperen op eventuele problemen die met correctief onderhoud tot hogere kosten kunnen leiden.

Data Gathering

Het verzamelen van data. Een van de belangrijkste stappen. Uitlezen van sensoren bijvoorbeeld.

Infrastructure

Alle uitgelezen data moet worden opgeslagen, wil je het nuttig kunnen gebruiken. Met een juiste infrastructuur voorkom je dat er geen data verloren gaat.

Data Engineering

Data bij elkaar laten komen is een, data bewerken zodat je er zinnige informatie uit kan halen is een tweede.

Reporting

Verzamelde data netjes omzetten naar begrijpelijke taal en inzichtelijk krijgen wat er nou eigenlijk écht is gebeurd.

Modelling

Op het moment dat de juiste data beschikbaar is, kan er worden geëxperimenteerd met intelligente algoritmen om in de toekomst een stuk rooskleuriger te maken.

Guus van de Mond

''Ons team heeft als gemeenschappelijk doel om klanten te helpen met machine learning algoritmes en het toepassen van kunstmatige intelligentie.''

Niet alleen op het gebied van onderhoud actief

We doen meer!

Diensten

AI Commerce

Een aantal intelligente diensten die groot- en detailhandelsorganisaties helpen bij het aanbieden van haar producten.

Lees meer

Diensten

Smart Product Data Management

Een aantal add-ons die u aan uw PIM-systeem kunt toevoegen om hem intelligent te maken. Hiermee kunt u taken als classificaties, conversies, verrijkingen en andere taken automatisch laten uitvoeren.

Lees meer

Diensten

Supply Chain Optimization

Een groep van gestandaardiseerde diensten die het mogelijk maken om uw inkoop-, opslag- en pick up processen te optimaliseren en de vraag in uw supply chain op één of meerdere niveaus te voorspellen.

Lees meer