Oplossingen AI Commerce

Een aantal intelligente diensten die groot- en detailhandelsorganisaties helpen bij het aanbieden van haar producten. Denk hierbij aan gepersonaliseerde aanbiedingen, chatbot ondersteuningen, churn voorspellingen en klantenservice analyses.

Customer Profiling

Door data van binnen uw organisaties en gegevens van publieke bronnen te combineren kunnen er (potentiële) klantgroepen geïdentificeerd worden en persona’s worden geformuleerd. Op basis hiervan kunnen verkoopactiviteiten beter worden afgestemd.

Voice Commerce

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën op het gebied van chatbots en voice bots kunnen uw marketing-, verkoop-, en klantenservice kanalen worden ondersteund. Dit betekent 24/7 beschikbaarheid tegenover lagere kosten!

Recommendation

Door klantgedrag te analyseren kunnen onze algoritmen automatisch persoonlijke aanbevelingen genereren.

Customer Satisfaction Analysis

Voorzie uw bedrijf van unieke inzichten in de antwoorden van de enquêtes, gepresenteerd op een overzichtelijk dashboard.

Smart Credit Management

Gebaseerd op historische (betaal)gegevens, nieuwswebsites en andere publieke bronnen, kan er voorspelt worden welke klanten/organisaties eerder in de ‘gevarenzone’ terecht komen en specifieke aandacht nodig hebben.

E-Learning: AI in E-commerce

Een gratis e-learning module waar je leert wat AI is en hoe je in jouw eigen e-commerce-organisatie de volgende stap kunt zetten met AI. In samenwerking met Thuiswinkel.org heeft Squadra Machine Learning Company een (gratis) e-learning module ontwikkeld waar je leert wat AI is en hoe je in jouw eigen e-commerce-organisatie de volgende stap kunt zetten met AI. Er worden theoretische en pakkende praktijkvoorbeelden gegeven waar je leert om te bepalen welke toepassingen relevant zijn voor jouw webshop.

E-LEARNING

Introductie in AI voor e-commerce

Lees meer >
Guus van de Mond

''Met een team van Data Consultants, Data Engineers en Data Scientists helpen we onze klanten diverse bedrijfs- en industriële processen, klantgerichte diensten en andere data gedreven functies op een vernieuwende wijze te automatiseren.''

Bekijk al onze andere oplossingen

Diensten

Smart Product Data Management

Een aantal add-ons die u aan uw PIM-systeem kunt toevoegen om hem intelligent te maken.

Lees meer

Diensten

Supply Chain Optimization

Een groep van gestandaardiseerde diensten die het mogelijk maken om uw inkoop-, opslag- en pick up processen te optimaliseren en de vraag in uw supply chain op één of meerdere niveaus te voorspellen.

Lees meer

Diensten

Predictive Maintenance

Aantoonbare ervaring met voorspellen van onderhoudswerkzaamheden, waarbij van we van het begin tot eind projecten hebben gefaciliteerd en gecoördineerd.

Lees meer