• Machine Learning Company

Diensten

Intelligent PIM systeem

Product Informatie Management (PIM) systemen zijn onmisbaar om de juiste productinformatie naar uw verkoopplatform(en) door te zetten. Echter, gaat het vullen en onderhouden van het PIM systeem op dit moment vaak nog op een arbeidsintensieve manier. Naast dat het hierdoor een tijdrovend proces is, is ook de foutmarge nog relatief hoog. Door het gebruik van machine learning technieken kunnen wij dit proces echter automatiseren en kan dit uw PIM systeem zomaar een flinke boost geven!

Benieuwd hoe? Klik dan op de button voor meer informatie!

Chatbots & conversational interfaces

In onze huidige dynamische samenleving is het voor bedrijven niet meer mogelijk om stipt na sluitingstijd onbereikbaar te zijn. Consumenten verwachten meer flexibiliteit én daarbij ook nog eens een juiste behandeling. Niet altijd makkelijk, maar door de opkomst van machine learning technieken zijn wij in staat om chatbots & conversational interfaces te bouwen die ervoor zorgen dat deze klanten worden bevredigd in deze behoeften.

Benieuwd hoe? Klik dan op de button voor meer informatie!

Supply chain management

Door de mogelijkheid om tegenwoordig veel meer datastromen vast te leggen én te bundelen is het voor bedrijven mogelijk om op een datagedreven supply chain over te stappen. Met de juiste historische data en een duidelijk doel kunnen wij voor u aan de slag gaan. Door het gebruik van algoritmes kan er voorspeld worden wat voor u de juiste beslissing is.

Benieuwd hoe? Klik dan op de button voor meer informatie!

Slimme woningcorporaties

Ook voor woningcorporaties kan het werken met data een oplossing zijn. Door beter om te springen met een van de belangrijkste assets die ze hebben kan er worden overleefd in een omgeving waar de druk al tijden hoog is.

Benieuw hoe? Klik dan op de button voor meer informatie!

Advies en maatwerk

Bovenstaande diensten zijn slechts een aantal voorbeelden waarin het slim gebruik maken van data een oplossing kan zijn voor uw business. Echter, hebben wij door de jaren heen een grote diversiteit aan projecten gehad en hebben we het nodige maatwerk geleverd. Er is dus nog veel meer mogelijk.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Klik dan op de button voor meer informatie!

Is uw bedrijf klaar voor de volgende industriële revolutie?

NEEM CONTACT MET ONS OP