Als consultancy partij staan we open voor allerlei soorten projecten, toch hebben we de afgelopen jaren binnen een aantal sectoren de nodige ervaring opgedaan met innovatieve projecten. Om een beeld te geven van de opgedane ervaring hebben we hieronder een aantal oplossingen gecategoriseerd en nader uitgelegd.

Smart Product Data Management

Een aantal add-ons die u aan uw PIM-systeem kunt toevoegen om hem intelligent te maken. Dit betekent dat er met minder mankracht betere product data ontstaat.

SEO textgeneration
Classification
Product conversion
Data enrichment
Variant detection
Data Quality & Improvement

Supply Chain Optimization

Een groep van gestandaardiseerde diensten die het mogelijk maken om uw inkoop-, opslag- en pick up processen te optimaliseren en de vraag in uw supply chain op één of meerdere niveaus te voorspellen.

Demand forecasting
Optimize stocklevels
Optimize purchasing

AI-commerce

Een aantal intelligente diensten die groot- en detailhandelsorganisaties helpen bij het aanbieden van haar producten. Denk hierbij aan gepersonaliseerde aanbiedingen, chatbot ondersteuningen, churn voorspellingen en klantenservice analyses.

Customer profiling
Voice commerce
Recommendation
Customer satisfaction analysis
Smart credit management

Predictive Maintenance

Aantoonbare ervaring met voorspellen van onderhoudswerkzaamheden, waarbij van we van het begin tot eind projecten hebben gefaciliteerd en gecoördineerd.

Data gathering
Infrastructure
Data engineering
Modelling
Reporting
Guus van de Mond

In het verleden hebben we uitgebreide ervaring opgedaan binnen de gehele keten van leverancier, groothandel en retail. Maar, elk bedrijf heeft unieke wensen en verschillende uitdagingen, dus ik kom graag met je in gesprek voor de mogelijkheden bij jouw organisatie!