Deepdive sessie: alle ins-and-outs over het toepassen van ChatGPT binnen jouw bedrijf

Gefeliciteerd met het afronden van de e-learning ‘ChatGPT binnen e-commerce’! Hopelijk heeft deze e-learning je handvatten gegeven om een eerste stap te zetten richting de inzet van ChatGPT binnen jouw e-commerce-organisatie.

De vele mogelijkheden en de toepassingen die ChatGPT te bieden heeft klinken je misschien, ondanks het afronden van de e-learning, nog niet helemaal vertrouwd in de oren. In dat geval is het begrijpelijk dat je het misschien lastig vindt om direct aan de slag te gaan met het optimaal benutten van ChatGPT binnen jouw e-commerce-organisatie. Wij denken daarom graag met je mee om samen te kijken naar hoe jij ChatGPT het beste kan inzetten binnen e-commerce.

ChatGPT Deepdive Sessie

Om jou op de hoogte te brengen van de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen van ChatGPT binnen e-commerce, bieden we je de mogelijkheid om je aan te melden voor een 1-op-1 ChatGPT deepdive sessie. Tijdens deze interactieve en leerrijke sessie zullen we je alles leren over de veelzijdige toepassingen van ChatGPT binnen de e-commerce wereld.

Enkele onderwerpen die worden behandeld

  • Maak je product data beter en slimmer met ChatGPT
  • Toepassingen binnen marketing inclusief praktijkvoorbeelden
  • Het automatiseren van handmatige processen

Benieuwd naar welke mogelijkheden wij met ChatGPT zien voor jouw bedrijf? Meld je dan aan!

Meld je aan!