Event: Bytes & Bites

28 september - 2023

Bytes & bites

Tijdens dit event zullen we ons verdiepen in de specifieke uitdagingen en problemen die grote retailers, fabrikanten en leveranciers vaak tegenkomen in het domein van productinformatiebeheer. Onze kernfocus zal liggen op het transformatieve potentieel en de uitdagingen van AI en grote taalmodellen binnen dit cruciale aspect van e-commerce, met als doel een rijker begrip te bevorderen en strategische discussies onder industrieleiders te stimuleren.

Deze sessie wordt geleid door onze Squadra unit Machine Learning Company. Zij hebben jaren aan ervaring met AI en het toepassen ervan binnen de Nederlandse retail, leverancier en groothandel markt.

Datum & locatie

Datum: 28 september 2023
Locatie: Vlietskant 46, 4141 CM Leerdam
Begeleider: Guus van de Mond (Founder Squadra Machine Learning Company)

Inhoud van de sessie:

meer informatie volgt!

Planning

 • 15:30 – 16:00 Inloop
 • 16:00 – 16:30 Welkom + introductie van de sessie​
 • 16:30 – 17:30 Ronde 1​
 • 17:30 – 18:00 Connect & bites​
 • 18:00 – 19:00 Ronde 2​
 • 19:00 – 19:15 Wrap-up​
 • 19:15 – 20:00 Connect & Bites

Schrijf je kosteloos in!

We kijken ernaar uit om jou 28 september te verwelkomen in Leerdam!

  Guus van de Mond

  Founder - Machine Learning Company

  Guus van de Mond, een gepassioneerde IT-professional, heeft na diverse directie- en managementfuncties de stap gezet om in 2016 een eigen bedrijf te starten: Squadra Machine Learning Company. Dit innovatieve bedrijf staat bekend om zijn expertise in Kunstmatige Intelligentie en Machine Learning en ondersteunt klanten bij de ontwikkeling en implementatie ervan. Met een deskundig team, bestaande uit Data Consultants, Data Engineers en Data Scientists, zet Squadra Machine Learning Company zich in om bedrijfs- en industriële processen te automatiseren. Daarnaast optimaliseert Squadra Machine Learning Company klantgerichte diensten en andere datagedreven functies. De afgelopen jaren hebben zij al vele mooie projecten succesvol mogen afronden voor bedrijven als BCC, Sonepar, Intergamma, Rensa, Carpetright, Action en meer.