In samenwerking met Thuiswinkel.org heeft Squadra Machine Learning Company een (gratis) e-learning module ontwikkeld waar je leert wat AI is en hoe je in jouw eigen e-commerce-organisatie de volgende stap kunt zetten met AI. Er worden theoretische en pakkende praktijkvoorbeelden gegeven waar je leert om te bepalen welke toepassingen relevant zijn voor jouw webshop.

De experts in deze e-learning zijn Guus van de Mond (founder) en Leon Gerritsen (data scientist) van Squadra Machine Learning Company. Guus en Leon laten je kennismaken met AI en de toepassingen in de wereld van e-commerce. Benieuwd naar wie ze zijn en waar ze zich dagelijks mee bezighouden? Hieronder stellen zij zichzelf graag aan je voor.

De laatste jaren duiken nieuwe technologieën steeds vaker op in de wereld van e-commerce. Data, machine learning, deep learning en Artificial Intelligence (AI) spelen hierbij een steeds groter wordende rol. Waar het vijf jaar geleden op data science ging, draait de toekomst inmiddels om AI. Met AI realiseer je bijvoorbeeld een gepersonaliseerd aanbod, suggesties op basis van beeldherkenning en 24/7 klantenservice met een chatbot. Je maakt hiermee jouw aanbod en content persoonlijker, optimaliseert touchpoints in de customer journey en verbetert de klantervaring. En dat niet alleen, want AI biedt ook kansen om interne processen te verbeteren. 

De mogelijkheden met AI voor e-commerce zijn eindeloos. Niet voor niets wordt AI dé technologie met veel potentie genoemd die een verschuiving realiseert binnen de wereld van e-commerce. Tijd om te kijken welke volgende stap AI jouw organisatie biedt om te groeien. 

Bijgespijkerd in een uurtje
Deze e-learning duurt ongeveer 60 minuten. Je kunt deze tussendoor pauzeren, zodat je de leerstof in je eigen tempo kunt doornemen en op een zelf gekozen moment kunt hervatten. Wanneer je de e-learning helemaal hebt doorlopen, is het tijd om te bewijzen dat je de stof hebt begrepen. Hiervoor maak je een afsluitende toets. Heb je voldoende vragen goed beantwoord? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat. 

Ben je klaar om te beginnen? Klik dan op onderstaande link:
http://bit.ly/2YhodGA

Download de samenvatting!
Heb je de e-learning voltooid en wil je alles op een rij over het gebruik van AI voor jouw e-commerce organisatie? Wij hebben de belangrijkste informatie speciaal voor jou verzameld in de vorm van een samenvatting. De samenvatting is te downloaden via het onderstaande contactformulier.