AI Consultancy

AI Strategie

Squadra Machine Learning Company helpt bedrijven bij het ontwikkelen van een slimme AI-strategie die aansluit bij hun doelen. Squadra identificeert gebieden waar AI waarde toevoegt, definieert projectomvang en adviseert over geschikte tools en technologieën. Het expertteam bouwt, test en implementeert AI-modellen die processen automatiseren, efficiëntie verhogen en klantervaring verbeteren. Squadra ontwikkelt ook een datagovernance framework om nauwkeurigheid, beveiliging en privacy van AI-gegevens te waarborgen. Door met Squadra samen te werken, behalen bedrijven concurrentievoordeel door AI strategisch en duurzaam in te zetten.

Quickscan

Squadra Machine Learning Company biedt een Quickscan-service waarmee bedrijven hun AI-capaciteiten evalueren en verbeterpunten identificeren. De Quickscan omvat een grondige analyse van data-infrastructuur, bedrijfsprocessen en bestaande AI-modellen, waardoor Squadra inzicht krijgt in de huidige AI-implementatie van het bedrijf. Op basis van de Quickscan-resultaten adviseert Squadra over een optimale AI-strategie die aansluit bij bedrijfsdoelen. Ze bevelen geschikte tools, technologieën en infrastructuur aan om AI-modellen en processen te verbeteren en implementatie te ondersteunen. Met de Quickscan krijgen bedrijven inzicht in hun AI-capaciteiten en kunnen ze weloverwogen beslissingen nemen over AI-optimalisatie.

Brabant Data Coaching

Guus van de Mond is een ervaren Data Coach bij Brabant Data Coaching, een initiatief vanuit de provincie Noord-Brabant om de kracht van data maximaal te benutten voor organisaties. Guus ondersteunt zowel grote als kleine bedrijven bij het optimaliseren van hun datastrategie en het verbeteren van datagerelateerde processen. Met een sterke achtergrond in data-analyse is hij expert in het identificeren van data-uitdagingen en het ontwikkelen van effectieve oplossingen. Guus werkt nauwgezet samen met klanten om hun zakelijke doelen te doorgronden en adviseert over datatoepassingen en tools die bijdragen aan het realiseren van deze doelen.

Guus van de Mond

''Werken met productdata kan op ontzettend veel verschillende manieren. Een aantal veel voorkomende projecten hebben we hierboven uitgeschreven, maar er is veel meer mogelijk. Mocht je dus het idee hebben dat we jouw productdata kunnen verbeteren, dan kom ik graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.''