Gefeliciteerd met het afronden van de e-learning ‘Introductie in AI voor e-commerce’!

Je bent nu op de hoogte van wat AI is, op welke manieren AI van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw webshop en ben je er hopelijk van overtuigd dat het gebruik van AI een enorme verschuiving realiseert binnen de wereld van e-commerce. Hopelijk heeft deze e-learning je handvatten gegeven om in jouw e-commerce-organisatie de volgende stap te kunnen zetten met AI.

Zoals je hebt geleerd is het waardevol om de Excel template ‘AI toepassingen’ in te vullen om erachter te komen welke oplossing het meest relevant is voor jouw organisatie. Heb je de Excel template niet gedownload? Download het bestand dan alsnog door op onderstaande link te klikken:

Template-AI-toepassing-selecteren.xlsx (45 downloads)

De mogelijkheden van de hedendaagse slimme technologie klinkt je misschien, ondanks het afronden van de e-learning, nog niet helemaal vertrouwd in de oren. In dat geval is het logisch dat het zetten van de eerste stap naar AI wellicht een uitdaging kan zijn. Wij denken daarom graag met je mee om samen te kijken welke AI-oplossing het beste past bij jouw organisatie.

Zullen we een keer sparren over de mogelijkheden voor jouw e-commerce-organisatie? Laat dan je naam, email of telefoonnummer achter.

    Guus van de Mond

    Mocht je een keer willen sparren om te kijken of onze oplossingen bij jullie passen dan hoor ik dat graag!