Wij zijn  Squadra Machine Learning Company

Machine Learning Company is een vernieuwend Nederlands bedrijf wat kennis over bedrijfsprocessen, data mining, statistiek en data visualisatie combineert met als doel klanten te helpen met machine learning algoritmes en het toepassen van kunstmatige intelligentie. We hebben een passie voor Data Science en Machine Learning in het bijzonder. Machine Learning is een krachtige techniek waardoor software intelligente taken kan uitvoeren die tot voor kort voornamelijk door mensen uitgevoerd werden. Daarmee helpen we onze klanten diverse bedrijfs- en industriële processen, klantgerichte diensten en andere data gedreven functies op een vernieuwende wijze te automatiseren.

Machine Learning Company geeft advies, levert oplossingen en implementeert deze bij klanten. We werken samen met partners waar dat nodig is.

Sinds februari 2018 is Machine Learning Company een trots onderdeel van Squadra – the Digital Transformation Network.

Onze diensten

Intelligente PIM systemen

Chatbots & conversational interfaces

Supply chain management

Slimme woningcorporatie

Advies en maatwerk

We adviseren onze klanten om het PIM systeem ‘intelligenter’ te maken door het systeem te trainen op de verzamelde data.

Nieuwe manieren van communiceren dienen zich aan. Door het gebruik van machine learning technieken wordt chatten met robots bijna menselijk.

Door een datagedreven supply chain kunnen beslissingen op cijfers worden gebaseerd en gaat u steeds meer naar een optimale situatie.

Ook woningcorporaties beschikken over waardevolle data. Door het gebruik van machine learning technieken kunnen we deze informatie inzichtelijk maken.

Data is everywhere. Dat betekent dat er talloze mogelijkheden zijn in veel verschillende gebieden. Samen kijken naar wat voor u mogelijk is.

Is uw bedrijf klaar voor de volgende industriële revolutie?

NEEM CONTACT MET ONS OP